Despre noi

Bine ai venit la Clinica noastra!

Stimate cliente și stimați clienți Centrul Medical Santa Clinic Mitreni din județul Călărași situat la 10-11minute de orașul Oltenița, la 40 de minute de orașul Popești Leordeni si la aproximativ 79 km, aproximativ 1 ora și 15 minute de orașul Călărași abordează într-o maniera integrativa și multidisciplinara metode și mijloace moderne care aparțin recuperării medicale, medicinii fizice și balneologie precum hidrokinetoterapia, terapie tecar, terapie shockwave, electroterapie prin curenți de joasa,medie și înaltă frecventa, nămol sapropelic, diverse terapii manuale din sfera kinetoterapiei, terapie ocupaționala, masaj, reflexoterapie.

Recuperare Medicala

Consultatii si tratament personalizat pentru o serie de afectiuni

Consultatii de specialitate

Lunar, Cadre universitare de renume ofera consultatii in cadrul clinicii!

Centru de diagnosticare

Doctorii nostri specialisti sunt aici sa iti ofere cele mai bune informatii!

Vã bucurați de o medicinã asa cum trebuie sa fie!

Dr. Vasilica Minciuna - Medic specialist urologie, doctor în stiinte medicale

Tratamentele fizicale si kinetice implementate se adreseaza adulților, copiilor, adolescenților, precum și persoanelor cu diverse disabilitati ale aparatului locomotor abordând și tratând o paleta larga de afecțiuni, precum:boli articulare degenerative, respectiv Gonartroza, coxartroza, osteoporoza, spondiloza cervicodorsolombara, lombosciatica, discopatiile cervicolombare, herniile de disc de la nivelul coloanei vertebrale, lombalgiile, lombosacralgiile, stenozele vertebrale cervicodorsolombare, Osteofitoza calcaneeeana, picior plat, fasciita plantara, tulburări de statica și dinamica la nivelul coloanei vertebrale, respectiv cifoza, lordoza, Scolioza, sechele post accident vascular cerebral ischemic și hemoragic, boala Parkinson, Scleroza Multipla, epicondilita tenismenului, artrozele de la nivelul mâinii, cotului, umărului, gleznei, periartrita scapulohumerala, status post intervenții chirurgicale ortopedice:-artroplastii, proteze, osteo sinteza, osteotomii.

De asemenea  abordam pacienți pentru recuperare post covid și în sfera oncologica prin tratamente de recuperare care mențin și unde este cazul cresc capacitatea de efort, mențin tonusul muscular și de asemenea o amplitudine articulara în limite fiziologice apropiate de normal.

Tot în cadrul centrului medical afecțiuni care aparțin de medicina interna respectiv sechele post infarct miocardic, arteriopatie obliteranta, hipertensiune arteriala, boala cardiaca ischemica beneficiază de tratament de recuperare, medicina fizica și balneologie.

CINE SUNTEM?

Mai multe despre Clinica noastra

Clinica noastra dispune de aparatura performanta de specialitate cu ajutorul careia medicii nostri pot efectua investigatii medicale diverse atat in scop diagnostic cat si terapeutic.

Echipa noastra asigura servicii medicale de inalta calitate, este prompta si dornica de a demonstra empatie, eficienta si responsabilitate fata de pacient.

0
+
ani de experienta a doctorilor
0
+
Doctori specializati
0
+
Cabinete si camere de tratament

Cabinetul de recuperare medicala va ofera consultatii si tratament personalizat pentru o serie de afectiuni precum:

Spondiloza cervicala
Discopatii
Hernii
Artroza umarului
Dorsalgie
Lombosciatica

Avem posibilități de cazare în funcție de patologia pacientului. Programele de recuperare, medicina fizica și balneologie vor fi adaptate și personalizate în urma unui control medical extrem de amănunțit, iar pacientul va fi sprijinit pe toată durata tratamentului de recuperare în funcție de propriile necesități, respectiv terapia durerii, creșterea capacității de efort, reeducarea mersului, menținerea și unde este cazul creșterea amplitudinii articulare și recomandari la alte specialități medicale acolo unde este cazul.

 

Va așteptăm într-un cadru prietenos pentru a deveni parteneri în abordarea acestor probleme medicale care vizeaza interesul general.

 

Cu stima Echipa Santa Clinic Mitreni.

Call Now ButtonSUNA ACUM!