SARCINA ȘI MONITORIZAREA GRAVIDEI LA SANTACLINIC MITRENI

Posted by: adminsantaclini Comments: 0

Dragă viitoare mămică,

Știm că aștepți cu nerăbdare ziua în care îți vei cunoaște în sfârșit copilul.

Știm, de asemenea, că primii pași în postura de gravidă sunt cei mai grei și intenși iar noi, echipa Santaclinic, îți suntem alături!

Pentru ca totul să decurgă cât mai bine, alegerea medicului potrivit este esențială. Alături de medicii noștri, veți putea discuta detaliile legate de monitorizarea sarcinii, analizele necesare care certifică evoluția normală a unei sarcini precum și depistarea sarcinilor cu risc și tipul de naștere recomandat în cazul fiecărei paciente.

Pe parcursul sarcinii sunt monitorizate bătăile codului fetal și sunt căutate eventualele semne de diagnostic precoce pentru anomalii cromozomiale (Sindrom Down, Trisomia 18, 13). În același timp se vor depista și situațiile de incompatibilitate Rh și cazurile de diabet.

Orice sarcină trebuie monitorizată minuțios astfel încât această să decurgă fără complicații sau riscuri ce pot pune în pericol atât mama cât și fătul.

Pentru consultații, vă așteptăm cu drag la sediul nostru din Str. Cârciumăresei nr. 419, Comuna Mitreni, Jud. Călărași în baza unei programări la numerele de telefon (0342) 402-103 sau 0734.987.688

Sursa imagine: bellybelly.com.au

Call Now ButtonSUNA ACUM!