TRATAMENTUL DISFUNCȚIILOR ERECTILE

Posted by: adminsantaclini Comments: 0

Santaclinic îngrijeşte la fel de competent şi disfuncțiile erectile. Empatia şi discreția aduc un plus în armonizarea actului terapeutic la Santaclinic.

Întregul proces de evaluare presupune un consult urologic amanunțit, completarea unor chestionare specifice in urma cărora se calculează scoruri ce ajută medicul în alegerea tratamentului, efectuarea ecografiei peniene și a altor investigații sanguine necesare unui diagnostic cât mai clar.

Există diverse cauze ce stau la baza incapacității de a dezvolta sau de a menține o erecție precum afectarea nervilor erogeni, prezența bolilor sistemice precum diabetul zaharat ce reduc fluxul de sânge la nivelul țesutului penisului. Multe dintre aceste cauze sunt reversibile medical.

 

Ce simptome prezintă pacienții cu disfuncții erectile?

people, relationship difficulties, conflict and family concept – unhappy couple having problems at bedroom

Pacienții se pot plânge de imposibilitatea obținerii sau menținerii unei erecții, ejaculare precoce, erecție slabă, performanțe sexuale scăzute.

De regulă, disfuncțiile erectile sunt mai frecvent întâlnite după vârsta de 40 de ani

 

Cum acționează terapia Shockwave?

Termenul de „terapie shockwave” se refera la impulsurile mecanice de presiune care se extind ca unda in corpul uman. In urologie, terapia se aplică cu succes pentru beneficiile asupra neovascularizarii locale și reducerii inflamatiei cronice. Aceste mecanisme pe termen lung sunt, de asemenea, sustinute cu vasodilatatie locala intensa si suprimarea imediata a durerii.

Tehnologia se bazează pe generarea de Unde de Șoc de mică intensitate, nedureroase, asupra penisului (corpilor cavernoși) și a rădăcinii acestuia. Astfel se realizeaza repararea accelerata a tesuturilor si cresterea celulelor sau neovascularizare.
Fluxul de sânge nutritiv este necesar pentru a incepe si a mentine procesele de reparatie a țesuturilor deteriorate.

Acest tip de terapie se aplică în clinica noastră în ședințe extrem de scurte și eficiente având avantajul că nu implică deloc durere.

 

Ce metode de tratament există pentru disfunția erectilă?

Pe lângă terapia medicamentoasă clasică, la ora actuală există mai multe metode moderne care se aplică cu succes în disfuncțiile erectile.

Acestea sunt reprezentate de terapia Shockwave și infiltrațiile PRP, P-shot, augmentarea peniană cu acid hialuronic.

 

Ce aduce nou metoda P-Shot în tratamentul disfuncțiilor erectile?

P-shot a devenit extrem de mediatizată în ultimul timp prin rezultatele încurajatoare obținute la pacienții cu disfuncții erectile.

P-shot se bazeaza pe terapia PRP (infiltrații cu plasmă îmbogățită cu trombocite). Metoda este larg utilizată în domenii precum ortopedie, dermatologie, chirurgie plastică, ginecologie și este utilă în tratamentul multor afecțiuni cronice.

Este o metoda nechirugicală ce utilizează factori de creștere proprii organismului cu scopul stimulării naturale a rejuvenării peniene. Astfel P-shot asigură îmbunătățirea fluxului de sânge la nivel penian și sporește rata de vindecare a unor leziuni tisulare.

Efectele se pot menține până la 18 luni sau permanent în unele cazuri.

În multe cazuri pacienții care au beneficiat de PRP pentru tratamentul disfuncțiilor erectile, au observat în timp și o mărire a dimensiunilor penisului. Acest fapt întărește afirmația că PRP participă la creșterea unor noi țesuturi tinere.

În urologie P-shot se aplică cu succes în tratamentul:

  • Disfuncțiilor erectile
  • Lichen scleros
  • Boala Peyronie
  • Îmbunătățirea performanțelor sexuale

 

Ce beneficii oferă augmentarea cu acid hialuronic?

 

Augmentarea cu acid hialuronic sau colagen este o soluție rapidă pentru bărbații care solicită îngrijiri de la specialiști discreți cu înaltă experiență. Tehnica este non-chirurgicală ( nu presupune cicatrici sau incizii tegumentare), rapidă (maxim 45 minute), non alergenică.

La anumiți pacienți se poate opta pentru infiltrații cu grăsime autologă recoltată de la nivelul abdomenului sau șoldurilor.  Daca sunteti interesat de cresterea dimensiunii, precum si a functiei, se pot utiliza augmentari dermice sau poate fi efectuata o terapie cu implant de colagen (CIT). Injecțiile pentru penis pot fi efectuate in conditii sigure, cu riscuri minime, iar rezultatele sunt considerabile. Cresterea circumferintei se datoreaza formarii propriului colagen si va dura 1 pana la 5 ani sau mai mult în funcție de produsul utilizat.

 

Call Now ButtonSUNA ACUM!